Skilt neon diodeskilt plateskilt

I Oslo sentrum og også andre byer har vi for utleie meget attraktive ”neonplasser” Karl Johansgt 25, er et godt eksempel på sådant.

Gunstig leie og høy gjennomgangstrafikk gir lave kontaktpriser. Mange bedrifter har god eksponeringsmulighet på eget bygg, vi kan hjelpe til for å utnytte denne.

Skilt

Vi har lang erfaring i utforming produksjon og montasje av utendørs skilt.

Det dreier seg om alt fra enkle plateskilt til avanserte LED-skjermer. Tidligere var Lyskasser populært, mens hovedvekten i dag ligger på LED-skilt. Vi har opplevd en spennende utvikling der tradisjonelle neonskilt i stor grad er erstattet av LED-skilt.

Skilt og profilering

Neonskilt

Neon har lange tradisjoner som lyskilde i utendørs skilt.

Lang levetid og forholdsvis lavt strømforbruk kombinert med høy driftsikkerhet, gjør dette til et godt valg. Neon har også en høy status når det gjelder det estetiske. Bygningsmyndigheter er i større grad positive til neonskilt, og gamle skilt kan endog erklæres verneverdige. Vi har kontakt med kvalitetsprodusenter i inn og utland og kan levere til gunstige priser.

Diodeskilt

Lysdioder får stadig større utbredelse, nå også som lyskilde på store skilt.

Vi har utviklet og levert et stort skiltanlegg der Aftenposten’s logo er utført i neon. Dette er kombinert med 16 000 dioder montert på plater i fasadens farge. Disse diodene danner to slagord når de vekselvis tennes, men er usynlige når de slukker. Dioder har meget lang levetid og ekstremt lavt strømforbruk.

Plateskilt

Disse produseres med materialer som plast aluminium og syrefast, som dekoreres med selvklebende folie.

Her er det også mange muligheter for innendørs løsninger.